Een schoon werkklimaat bevordert prestaties!
Iedere dag werken op een schone, verzorgde werkplek, wel zo aangenaam. Een frisse en hygiënische werkomgeving bevordert niet alleen het werkplezier; het is ook een geweldig visitekaartje voor klanten en andere relaties die uw bedrijf bezoeken. Heldere, opgeruimde kantoren, comfortabel schone gemeenschappelijke ruimtes, kraakheldere sanitaire voorzieningen, een uitnodigende ontvangsthal en receptie: allemaal signalen dat hier met beleid wordt gewerkt. Als gast voel je je welkom en kom je graag terug. Voor klanten wordt zakendoen aantrekkelijker.

Groot of klein – wij maken het schoon
Een kantorencomplex met tientallen bureaus en flexwerkplekken, vergaderzalen en een receptie? Of een startend bedrijfje met vijf werknemers – voor Petra's Cleaningservice is geen schoonmaakopdracht een te grote uitdaging. Het enige wat telt, is uw behoefte. Onze schoonmakers komen op bezoek op een tijdstip dat u het beste schikt, volgens het schoonmaakprogramma dat het beste werkt in uw situatie en met het aantal werknemers en bezoekers dat u dagelijks over de vloer krijgt. Zo blijft het interieur en het vaste kantoormeubilair perfect toonbaar en een goed klimaat om met meer plezier in te werken.

Reguliere schoonmaak, maar ook ‘groot onderhoud’
Naast het dagelijkse schoonmaakschema is er soms een wat uitgebreidere periodieke schoonmaakactie nodig. Bijvoorbeeld na een bijzondere gelegenheid, zoals een druk bezochte open dag, een jubileum of een beurspromotie in het bedrijfspand, een interne verhuizing van medewerkers of een nieuwe functie voor een werkruimte. Het perfecte moment voor het grondig reinigen van het tapijt, de parketvloer, alle harde oppervlakten als marmoleumvloeren die van tijd tot tijd behandeld moeten worden? Een extra ronde glazen wassen na een periode van droog, stoffig weer? Eén telefoontje met Petra's Cleaningservice en het is geregeld!


De aanpak van Petra's Cleaningservice is op maat. Dat betekent dat wij uw wensen als uitgangspunt nemen. Schone kantoren dragen eraan bij dat mensen prettig werken en dat bezoekers zich welkom voelen. Of het nu kantoren in de zakelijke dienstverlening, de financiële sector of de overheid betreft: Schoon is bij Petra's Cleaningservice ook echt schoon!

Naast de dagelijkse schoonmaak helpt Petra's Cleaningservice u met de periodieke schoonmaak en specialistische reiniging. Denk hierbij aan glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging, maar ook openbare ruimten en opleveringsschoonmaak.